Zeilmakerij De Buitenzaak

Een heerlijk buitenleven op het terras

Verandazeilen

Nog even lekker langer genieten van het buitenleven met onze op maat gemaakte verandazeilen. We maken deze verandazeilen van een stevig PVC en raamfolie. De bovenzijde wordt meestal bevestigd met een caravanpees in een rail. De zijkanten worden vastgezet met tourniquets op de palen.

Ook maken we schermen van een semitransparant screendoek. Dit doek houdt de wind buiten en de warmte grotendeels binnen.

Schaduwdoeken

De zomers in ons land worden steeds warmer. Dan is het toch fijn als er een schaduwrijk plekje in de tuin te vinden is. Met onze op maat gemaakte schaduwdoeken krijg je altijd een sfeervolle schaduwplekje in de tuin.
We kunnen dit doek van diverse soorten materiaal maken.
Gaasdoek heeft als voordeel dat de zon gefilterd wordt, maar de warmte er niet heel sterk onder blijft hangen. Wanneer het regent loop je niet het risico dat het water erin blijft staan.
Wil je juist ook droog kunnen zitten tijdens een zomerbuitje? Kies dan voor een waterbestendig materiaal (acryl of PVC). het doek moet dan wel minimaal een afloop hebben van 30 centimeter per meter.
Kom gerust eens langs in de zeilmakerij om de mogelijkheden te bespreken.

Terrasheaters

Het is heerlijk buiten(leven), maar soms wordt het toch echt te koud in ons land.
Dat is nu voorbij! Met onze terrasheaters van Frico kun je bijna het hele jaar door blijven genieten van het buitenleven.

De Frico infraroodheater is leverbaar in 1000, 1500 en 2000 WATT. Er zijn diverse mogelijkheden om de heaters te bevestigen zoals gevelbevestiging, bevestiging aan staalkabels of bevestiging aan een staande voet.

Neem contact met ons op

Laat een bericht voor ons achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search